Başkan Tekintaş: “Sosyal projelere desteğimiz devam ediyor”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tekintaş: “Sosyal projelere desteğimiz devam ediyor”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 14:38

Başkan Tekintaş: “Sosyal projelere desteğimiz devam ediyor”

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bazı mahallelerde incelemelerde bulunarak, sosyal projelere yaptıkları desteklerin devam ettiğini söyledi.



Altınordu İlçe Belediye Başkanı Engin Tekintaş, beraberinde Fen İşleri Müdürü Cem Öztürk ve Park Bahçeler Müdürü Aslı Oktay ile birlikte Uzunisa ve Bayadı Mahallesi’ni ziyaret etti. Altınordu Belediyesi tarafından 92 mahallede etkin bir şekilde çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Tekintaş, “Her mahallemizde gerek alt yapı, gerekse üst yapı anlamında çalışmalarımız Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak devam ediyor. Bizde ekibimiz ile bu çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Uzunisa ve Bayadı mahallelerimizde ekiplerimizin yaptıkları çalışmaları yerinde gördük. Yapılan her çalışmanın millet için olduğunu biliyor ve buna göre hareket ediyoruz” dedi.



Belediye’nin altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal projeleri de desteklediğini belirten Başkan Engin Tekintaş, “Sosyal projelerimiz ile milletimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Uzunisa mahallemizde bulunan Kızılbük Camii ile Bayadı Mahallemizde bulunan Bayadı Ortaokulunun çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Her iki mahallemizde yapılan bu hizmet hayırlı olsun. Bu ve buna benzer diğer çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde de devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!