Başkan Tekintaş çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tekintaş çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 12:50

Başkan Tekintaş çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU’nun Altınordu İlçe Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Selimiye Mahallesi’nde perde duvar ve yol yapım çalışmalarını inceledi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Selimiye Mahallesi 226’ncı sokakta yapılan 100 metre uzunluğunda 6 metre yüksekliğinde perde duvar ve yol yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Engin Tekintaş, “Selimiye Mahallesinde perde duvar çalışması yaptığımız birçok sokağımız mevcut. Mahallemizin konumu itibari ile buraya özel çalışmalar yürütüyoruz. Yaptığımız perde duvar çalışmaları sadece yol ve yaya güvenliği için değil, Binaların güvenliği içinde yapılmış çalışmalardır. Özellikle mahalle sakinlerimizden yapılan bu çalışmalara daha da duyarlı olmalarını ve ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.



Başkan Engin Tekintaş, Selimiye Mahallesi’nde imar, çevre ve bina düzenlemesi ile yer altı otoparkları konusunda da çalışma yapıldığını sözlerine ekledi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!