Başkan Taşçı: Tecrübe en önemli kazanım

Güncelleme Tarihi:

Başkan Taşçı: Tecrübe en önemli kazanım
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 17:00

Başkan Taşçı: Tecrübe en önemli kazanım

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da 'Kariyer yolunda tecrübe' konulu söyleşi programında işadamı ve akademisyenler ile öğrencileri buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İşadamlarımız ve akademisyenlerimizin tecrübeleri, gençlerimize ışık olacaktır" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kariyer yolunda tecrübe' konulu söyleşide, işadamları ve akademisyenler, tecrübelerini Ondokuz Mayıs Üniversiteli (OMÜ) öğrencilerle paylaştı. Yalı Kafe'de düzenlenen söyleşide, konuşmacıların başarı hikayelerini dinleyen öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili sorular yöneltti.
Söyleşide konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Gençlerimiz, eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına atılacaklar. İş hayatlarında onları bekleyen zorluklar hakkında bilgi sahibi olmalarını istedik. Bu anlamda her birinin bir başarı öyküsü bulunan işadamları ve akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu söyleşinin verimli olduğunu düşünüyorum. Hayatımızda en önemli kazanımlardan birisi de tecrübedir. Konuşmalarımız, tecrübelerini öğrenci kardeşlerimizle paylaşarak, gelecek hayallerine ışık tuttu. Önemli bir etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu duyduk" dedi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!