Başkan Sözen'in bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sözenin bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 11:02

Başkan Sözen'in bayram mesajı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 21- 24 Ağustos günlerinde kutlanacak Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bayramların yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu kaydeden Başkan Sözen, şunları söyledi:
Kurban Bayramı'nın bütün yurttaşlarımıza, İslam âlemine ve insanlığa öncelikle sevgi, saygı, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Kurban Bayramı'nda, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, tüm halkımızı birbirine daha da çok bağlayacağı, inancındayım. Kurban Bayramına Manavgat halkımızla birlikte ulaşmanın sevincini yaşıyorum."
Manavgat Belediyesi olarak Kurban Bayramı'nda da vatandaşların refahı için çalıştıklarını ifade eden Başkan Sözen, "Bu bayramda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü hizmetin alt yapısını hazırladık. Halkımızın Kurban Bayramını daha rahat, huzurlu ve sağlıklı geçirmesi ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için ilgili birimlerimizi seferber ettik. Belediyemiz, vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi bir telefon kadar yakın olacaktır. Bu ülkeyi kuran ve insanlarımızın, özgürce ibadetini yapmalarını sağlayan Büyük Atatürk'e ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarına bir kez daha saygı, şükran ve minnetimi sunuyorum. Onların sayesinde, bağımsız ve özgür bir ülke olduk. Şimdi ise bize düşen bu ülkeyi sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşatmaktır" dedi.
Kurban Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü ve aydınlığı getirmesini temenni ettiğini kaydeden Şükrü Sözen, mesajında, "Sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin ve yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı bir bayram diliyorum. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun, Antalyalı ve Manavgatlı hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!