Başkan Silpagar, şehit annelerini unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Silpagar, şehit annelerini unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 17:24

Başkan Silpagar, şehit annelerini unutmadı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Anneler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret eden  Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Şehit annelerinin acılarına aynı duygularla ortak olup, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğim” dedi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki şehit annelerini ziyaret etti. Şehit annelerinin elini öpüp günlerini kutlayan Başkan Silpagar, “Vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Şehit annelerimizin birer evlatları olarak kendilerinin bu anlamlı günde yanlarında olmak bizleri mutlu etti" dedi.

Her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyduğunu belirten Başkan Silpagar, “Vatan için canını feda edenlerin ulaştığı şehitlik en büyük makamdır. Şehit annelerinin acılarına aynı duygularla ortak olup, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğim. Hayatımız boyunca güven ve desteğini aldığımız, geçmişten günümüze kadar büyük mücadele veren, en büyük sorumlulukları yüklenen annelerimizi her gün hatırlamalı ve her zaman yanlarında olmalıyız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, sağlık ve huzur içinde uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!