Başkan Sekmen, muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sekmen, muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 11:59

Başkan Sekmen, muhtarları dinledi

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye ve Palandöken ilçelerinin muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı  Zafer Bülent Engin ile birlikte iki ilçede görev yapan muhtarlarla Başkan Mehmet Sekmen Belediyesi Meclis Salonunda bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Sekmen, muhtarlarla her zaman uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Mehmet Sekmen, toplantıda şunları söyledi:
"Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak mahallelerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Muhtarlarımızın problemlerine çözüm bulmak için sürekli çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz gerek kırsalda gerek merkezde olmak üzere birçok alanda çalışmalar gerçekleştirdi. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda birçok proje ve yatırım da sonuçlandı. Şu bir gerçektir ki; muhtarlarımız, büyük ve güçlü Türkiye'nin birinci derecede temsilcileridir. Muhtarlarla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak şehrimizin problemlerine hep birlikte çare üretiyoruz. İnşallah el birliğiyle bu güzel şehrin bütün sorunlarını en asgari seviyeye indireceğiz."
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!