Başkan Sekmen, Aynalı'ya sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sekmen, Aynalıya sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 16:32

Başkan Sekmen, Aynalı'ya sahip çıktı

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Yardımcısı ve B.B. Erzurumspor As Başkanı Zafer Aynalı'ya sahip çıktı. Başkan Sekmen, "Zafer Aynalı kardeşimiz canla, başla, aşkla, şevkle ve sorumluluğunun bilincinde Erzurumspor'a hizmet etmektedir" dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Birinci Lig hedefine ulaşması için kenetlenmeye, bir ve beraber olmaya daha çok ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mavi- beyazlı kulüpteki son çalkantılarla ilgili olarak bir değerlendirme yaptı. Mavi- beyazlı camiaya önemli mesajlar veren Başkan Mehmet Sekmen, şunları söyledi:

"Bizler 'Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var' diyerek bir hedef belirledik. Kulüp Başkanımız Ali Demirhan, yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla birlikte bu hedefe adım adım ilerliyoruz. Şu an Birinci Lige çıkmak için tabiri yerindeyse bir seferberlik hareketi başlattık. Geçtiğimiz günlerde giderayak eski teknik direktörümüz Ahmet Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcımız ve aynı zamanda kulübümüzün As Başkanı olan Zafer Aynalı hakkında hilaf-ı hakikat dolu açıklamalarda bulunmuştur. Zafer Aynalı kardeşimiz canla, başla, aşkla, şevkle ve sorumluluğunun bilincinde Erzurumspor'a hizmet etmektedir. Transfer edilen yeni hocamız Kemal Kılıç ile birlikte inşallah Erzurumspor'un bir üst lige çıkacağından hiçbir şüphemiz yok. Kalan maçlarımızı final havasında oynayıp, aslanlar gibi sahada mücadele edeceğiz. Yağmurda, çamurda, ayazda her türlü olumsuz iklim koşullarına aldırış etmeden sesinin ve nefesinin son anına kadar Erzurumspor'u destekleyen taraftarımıza bir mesajım var: Umudunuzu asla yitirmeyin. Yüce Allah'ın takdiriyle inşallah Birinci Lige çıkacağız. Kamuoyunu yanıltmaya çalışan dedikodulara aldırış etmeden Erzurumspor'a olan desteğin üzerine daha çok ekleyerek bu şehrin takımını lütfen sahip çıkın. Biz yine söylüyoruz. 'Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var.' İnandık ve başaracağız. Bu şehire yeni bir coşku ve yeni bir heyecan daha yaşatacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!