Başkan Polat, liselilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Polat, liselilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 16:13

Başkan Polat, liselilerle buluştu

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- YEŞİLYURT Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Polat, 'Gelecek Gençlerin' projesi kapsamında ziyaret ettiği lisede fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerden bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Başkan Polat, "Kitap okumak bakış açınızı geliştirir, kültürlü bireyler olmasını olmanızı sağlar. Eğitim insana kişilik kazandırır" diye konuştu.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı okulda ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Okul Müdürü İsa Ünver, ilçedeki eğitim faaliyetlerinin artması noktasında destek veren Başkan Polat'a, okul yönetimi ve öğrenciler adına teşekkür etti.

Gençler başta olmak üzere ilçede yaşayan her vatandaşın görüş ve önerisinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Polat, "Gelecek Gençlerin' projesiyle ziyaret ettiğimiz okullarımızda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi dinliyoruz. Sohbetlerimizde gençlerimizin sorunlarını dinliyor ve çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz içine kapanık olmamalı, düşüncelerini özgürce söylemeli ve fikirlerini rahatlıkla paylaşmalıdır. Bizde bu sohbetlerden ciddi şekilde faydalanıyoruz, gençlerimizin farklı düşünceleri ilçemize yeni yatırımlar kazandırma noktasında yolumuzu aydınlatıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!