Başkan Pekdaş’ın acı günü -YENİDEN

Güncelleme Tarihi:

Başkan Pekdaş’ın acı günü -YENİDEN
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 14:49

Başkan Pekdaş’ın acı günü -YENİDEN

Haberin Devamı

YENİDEN

Başkan Pekdaş’ın acı günü

Annesi için saf tuttu

İZMİR'de, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın annesi 77 yaşındaki Macide Altay, uzun süredir tedavisinin devam ettiği evinde hayatını kaybetti. Anne acısı yaşayan Başkan Pekdaş, cenaze namazında en ön sırada saf tuttu.

CHP'li Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın annesi Macide Altay, uzun süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarının yanı sıra, beyinde su birikmesi olarak bilinen hidrosefali rahatsızlığından dolayı iki yıldır tedavi görüyordu. Tedavisine evde devam edilen Altay, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

EN ÖN SAFTA DURDU

Macide Altay için Alsancak Hocazade Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Başkan Sema Pekdaş'ı, İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Aziz Kocaoğlu, Eşi Türkegül Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ile çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Sema Pekdaş, daha sonra tabutun başında bekleyen babası Halil Altay'ın yanına gelip, onu teselli etti. Sema Pekdaş daha sonra da, cenaze namazında en ön sırada saf tutup, cenaze namazı kıldı. Pekdaş, helallik istendiği sırada ise gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazından sonra Macide Altay'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Seferihisar Sığacık Mezarlığı'na götürüldü.

Taylan YILDIRIM / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!