Başkan Özacar kıdemli hemşerilerini unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Özacar kıdemli hemşerilerini unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 17:51

Başkan Özacar kıdemli hemşerilerini unutmadı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'ndeki CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Özacar, 'Yaşlılar Haftası' etkinlikleri kapsamında evlerinde ziyaret ettiği hemşerileriyle sohbet ederek, keyifli dakikalar yaşadı.
CHP'li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, 'Yaşlılar Haftası' etkinlikleri kapsamında, 'kıdemli hemşerilerim' diye nitelendirdiği yaşlı aileleri evlerinde ziyaret etti. Başkan Özacar, ilçe merkezinde yaşayan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen dokuz aileye gerçekleştirdiği ziyaretlerde, çiçek ile çikolata takdim etti. İlk olarak merhum belediye başkanlarından M. Nuri Erer'in eşi olan Düriye Erer'i ziyaret eden Özacar, “Sağlık ve sıhhat içerisinde nice yıllara erişmenizi diliyorum" temennisinde bulundu.
Emektar hemşerileri ile sohbet edip kendilerine hal hatır soran Başkan Özacar, “Sizlerin hayat tecrübeleri bizler için çok önemli. Dünden bugüne değerlerimizi gelecek kuşaklara aktaran, bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük emeği olan kişilersiniz. Bizleri evlerinizde sıcak bir ortamda ağırlayan siz değerli büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman başımızın tacı olan, büyük sevgi ve saygı duyduğumuz sizlerin haftasını kutluyorum" dedi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
Fotoğraf

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!