Başkan Okay'dan 'Salı' ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Okaydan Salı ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 13:15

Başkan Okay'dan 'Salı' ziyareti

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geleneksel hale getirdiği 'Salı' ziyaretleri kapsamında Bertiz Boyalı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinledi.
Sorunları dinleyip yerinde çözme adına her salı farklı ortamlarda vatandaşları ziyaret ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Necati Okay, daha önce de sanayi ve fabrika ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu ziyaretlerin amacının vatandaşın sorunlarını yerinde çözmek olduğunu kaydeden Okay, makamının kapısının randevusuz olarak halka açık olduğunu ifade ederek, "Vatandaşımızla her zaman iç içe olmayı arzu ediyoruz. Onların dertlerini ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz" dedi.
Bölgede yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde incelediklerini ve çalışmalarla ilgili vatandaşlarla da istişare yaptıklarını belirten Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay şunları söyledi:
"Bu durumu artık bir standarda bindirmek adına 'Salı' günlerini pilot gün olarak belirledik. Yaklaşık üç haftadır da bu uygulamayı yapıyoruz. İlk olarak küçük sanayi sitemizdeki esnafımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek çözümü noktasında gerekli çalışmaları yaptık. Yine bölgemizde bulunan fabrikalarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Bugün de Bertiz bölgemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bölgemize kazandırdığımız hizmetleri anlattık. Yeni yapılacak hizmetler hakkında vatandaşımıza bilgiler verdik. Onların sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacağımızı taahhüt ettik. Biz makamımızda vatandaşlarımızla randevusuz görüşüyoruz. İsteyen tüm vatandaşlarımız çat kapı gelip bizimle görüşme imkanı var. Bu imkanı bulamayan vatandaşlarımızın ayağına gidiyor ve onlarla hasbihal ediyoruz."
Bertiz Boyalı Mahallesi sakinleri ise Necati Okay'ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sorunlarımızı bizzat Sayın Başkanımıza iletme fırsatı bulduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!