Başkan Okay, çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Okay, çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 12:09

Başkan Okay, çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin ticari ve kültürel öneme sahip cadde ve sokaklarını yenilediklerini söyledi.

Dedezade Caddesi ile başlattıkları sokak yenileme ve iyileştirme çalışmalarını Milli Egemenlik Caddesi 16'ncı Sokak'ta da devam ettiren Dulkadiroğlu Belediyesi, burada yürüttüğü alt yapı ve yenileme çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. Çalışmaları yerinde inceleyerek esnafla sohbet eden Belediye Başkanı Necati Okay, amaçlarının esnafın ticari alanının yeniden cazibe merkezi haline gelmesini sağlamak olduğunu söyledi. Bunun yanında eskiyen alt yapının da yenilendiğini kaydeden Okay, şunları söyledi:

"Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bölgemizin bir zamanlar çok canlı olan alanlarını yeniden o eski günlerine döndürmek için çalışma yapıyoruz. Burada amacımız esnafımızın eski kazancını elde etmesi ve bölgeye canlılık katmasıdır. Bu maksatla şuanda bölgemizde çeşitli alanlarda sokak iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Sokaklarımızı tarihi ve modern mimariye uygun olarak yeniliyoruz. Bununla birlikte alt yapılarını yeniliyor ve günümüz şartlarına uygun hale getiriyoruz. İncelemelerini yaptığımız Milli Egemenlik caddemiz 16. sokakta bulunan çalışmalarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Çarşı merkezinde bulunan bu alanımızın yenilenmesi buradaki esnaf için çok önemliydi. Şuanda çalışmalar bitmek üzere. Buradaki çalışmamızın ardından farklı cadde ve sokaklarımızda da aynı çalışmaları yapacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!