Başkan Melih Gökçek, EXPO 2016 Antalya'yı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Melih Gökçek, EXPO 2016 Antalyayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 12:40

Başkan Melih Gökçek, EXPO 2016 Antalya'yı gezdi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Antalya'nın Aksu İlçesi'ndeki EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret ederek alanı gezdi, bilgi aldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 22 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya sergi alanına gelişinde EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Kazım Aydın tarafından karşılandı. Buggy ile 1121 dönümlük EXPO 2016 Antalya sergi alanını gezen, EXPO kulesi, EXPO göleti, çocuk adası gibi yapıları yakından gören Başkan Gökçek, EXPO Tepesi'ne de çıktı. Başkan Gökçek, 10 farklı temada 15 dönümlük bir alana yayılan bitki heykelleri de yakından inceledi ve bilgi aldı.
Melih Gökçek, Türkiye Tema Bahçeleri için ayrılan alanda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankara bahçesindeki çalışmaları da izledi.
EXPO 2016 Antalya sergi alanında kısa sürede çok güzel işler yapıldığını söyleyen Başkan Gökçek, şöyle konuştu:
"Bazı bölümler özellikle dikkatimi çekti. Bilhassa bu yabancılara yaptırdığınız çiçek hayvanlar. Onlar çok hoşuma gitti. Tebrik ediyorum, kutluyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak geldik, yerimizi gördük. Ankara'yı en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Ümit ediyorum EXPO'nun Türkiye'ye turist açısından da çok ciddi bir katkısı olur. Güzel Antalya'mızda güzel bir etkinlik. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve kutluyorum."
EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, ziyaretin sonunda Başkan Gökçek'e EXPO 2016 Antalya'nın simgesi şakayık takdim etti.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!