Başkan Kutlu'dan öğrencilere kitap

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kutludan öğrencilere kitap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 18:24

Başkan Kutlu'dan öğrencilere kitap

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerine yapılması planlanan 'Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması' nedeniyle kitap dağıttı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Server Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde 1 milyon katılım hedefiyle Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan ve Adıyaman’da da Safvan-Der tarafından yürütülen 'Ufka Yolculuk 5'inci Bilgi ve Kültür Yarışması'nın kitap dağıtım töreni için Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen tören öncesi öğrencilerin gireceği 'Ufka Yolculuk 5'inci Bilgi ve Kültür Yarışması'nın kitaplarının bir bölümüne sponsor olan Adıyaman Belediyesi yöneticilerine teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Ergün ile Safvan-Der Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özçakmakçı, yarışma hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kur’an-ı Kerim’i okuyup anlamanın önemine dikkat çekerek, "İlaçların üzerinde yazar 'Prospektüsü okumadan kullanmayınız' diye, teknik bir alet aldığımızda da kullanma kılavuzunu mutlaka okuruz. Bizi hayata gönderen yaratıcı da, hayatı nasıl kullanacağımızı, vücudumuzu nasıl kullanacağımızı, nasıl alışveriş yapacağımızı, insanlarla nasıl diyalog kuracağımızı bir kullanma kılavuzu halinde bize göndermiş, bu kılavuz da Kur’an-ı Kerim’dir. Demiş ki, 'Bunu okuyun ki; hem bu dünyanız aydınlansın, hem de diğer dünyanız.' Kur’an-ı Kerim’in Arapça'sını dinlemek bile sevaptır. Gönle huzur verir, rızka bereket verir, cana sağlık verir. Bu yarışmada dereceye girmeseniz bile okuduğunuz her satır sizin geleceğiniz için bir ufuk açacaktır. Bunun yanında ahiretinize de katkı sağlayacaktır" dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere kitap dağıtan Başkan Kutlu, öğrencilerin talebi üzerine kitapları tek tek imzaladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!