Başkan Kutlu, müzik dinletisinde öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kutlu, müzik dinletisinde öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 14:18

Başkan Kutlu, müzik dinletisinde öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisine katılarak öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti.
Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ‘Müzik Dinletisi’ne Askerlik Şubesi Başkanı Davut Kulalar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik ile birlikte katılan Başkan Kutlu, öğrencilerin seslendirdiği şarkılara eşlik etti.
Başkan Kutlu ve protokol üyeleri, konser sonunda öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyerek, çeşitli tavsiyelerde bulundu. Başkan Kutlu, öğrencilere esprili bir dille avukatlık, milletvekilliği ve belediye başkanlığı deneyimlerini anlatarak, onların da ileride iyi bir sanatçı olmaları için bazı önerilerde bulundu.
Konuşmaların ardından kürsüye çıkan Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Orhan Çelik, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek,"Her davet ettiğimizde öğrencilerimizle buluşan, okulumuzun piyano eksiğini görünce bu eksiğimizi gideren Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu’ya şükranlarımı sunuyorum"diye konuştu.
Program sonunda öğrenciler, Başkan Kutlu’ya çiçek takdim etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!