Başkan Kul çalışmalarını gençler ve kadınlara anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kul çalışmalarını gençler ve kadınlara anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 12:55

Başkan Kul çalışmalarını gençler ve kadınlara anlattı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - TERME Belediye Başkanı Şenol Kul, geride kalan 4 yılda yapılan çalışmalar ile hayata geçirilecek olan projeleri AK Parti Terme İlçe Kadın Kolları ve Gençlik kolları üyelerine anlattı. 

2014 Mart’ından bu yana önemli çalışmalara imza atan Terme Belediyesi, geride kalan 4 yıllık çalışmaları masaya yatırdı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Kadın Kolları ve Gençlik kolları üyeleri ile kadınlar lokalinde bir araya geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ve Gençlik kolları başkanı Cem Devran’lının da katıldığı istişare toplantısında Başkan Kul, kendilerine verilen emanetin farkında olduklarını söyleyerek 80 mahallenin tamamına yapılan hizmetleri tanıttı.

GEÇLER VE KADINLAR GÖRÜNMEYEN KAHRAMAN
2019’a kadar yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında toplantıya katılan kadın ve gençlere bilgiler veren Başkan Kul, “Türkiye’ye örnek olacak çalışmaları ilçemizde uygulamanın, ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken halkımızın desteği ile birlikte partimizin de katkıları önemli. Teşkilat bir kültürdür ve biz bu kültür ile iç içe çalışmalar yapıyoruz. Hayata geçen projelerimizi asıl görünmeyen kahramanları mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları üyelerimizdir. Hiçbir zaman ben yaptım oldu demedik, demeyeceğiz. Terme Belediyesi olarak zaten yüksek olan hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Biz bu ülkede kadınların ve gençlerin gücüne inanıyor, hizmet kalitemizi daha da artırmak için çalışıyoruz” dedi.

GURUR DUYUYORUZ
Konuşmaların ardından Başkan Kul, AK Parti Terme Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş, Gençlik kolları Başkanı Cem Devranlı ve üyeler tarafından sorulan soruları yanıtladı. Başkan Kul’a teşekkür eden Okumuş ve Devranlı’da , “Terme; başkanımız Şenol Kul ile birlikte değişimi bütün hücrelerinde yaşıyor. Teşkilatımız ve bizler Başkanımızın Türkiye’ye örnek olan çalışmalarından ötürü onunla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!