Başkan Kocatepe’den sporculara altın madalya

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocatepe’den sporculara altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 14:52

Başkan Kocatepe’den sporculara altın madalya

Haberin Devamı

Adem GÜNGÖR/ARTVİN (DHA) - Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ukrayna’nın Kharkov şehrinde yapılan serbest güreş turnuvasına katılan ve 5 güreşçisiyle Türkiye’yi başarıyla temsil eden Artvin Belediye Güreş İhtisas Spor Kulübü sporcularını çeyrek altın ile ödüllendirdi.

3 ALTIN, 2 GÜMÜŞ MADALYA İLE BAŞARIYI YAKALADILAR

Ukrayna’nın Kharkov şehrinde 19-20 Kasım tarihlerinde 2001 – 2003 doğumluların katılımıyla düzenlenen güreş turnuvasına Türkiye’yi temsilen Artvin Belediyesi Güreş Spor İhtisas Kulübü 5 sporcuyla katıldı. Müsabakalarda başarılı olan Tahsin Öztürk, Kadem Öztürk ve Muharrem Güneş altın, Kürşat Toramanoğlu ve Can Gülçay ise gümüş madalya aldı.

Sporcuları, yöneticileri ve hocalarını kabul eden ve eski güreşçi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Türkiye’yi ve Artvin’i başarılı şekilde temsil ettikleri için genç sporcuları kutladı, çeyrek altın ile ödüllendirdi, Güreş İhtisas Kulübü’nün diğer sporcularına da mont ve çanta hediye etti.

Belediye Güreş İhtisas Spor Kulübü’nin antrenörü Zaza Vadridze de, sporcularının müsabakalarda elde ettikleri büyük başarılardan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi, bu sporcuların ileride Türkiye Şampiyonu olabilecek yetenekleri olduğunu belirterek çalışmalarını da bu yönde devam ettirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Güreş İhtisas Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy ile diğer Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve antrenör Zaza Vardidze daha sonra genç sporculara hediyelerini verdi. Başkan Kocatepe daha sonra sporcu ve yöneticilerle birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!