Başkan Kocamaz canlı yayında hizmetlerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz canlı yayında hizmetlerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 16:07

Başkan Kocamaz canlı yayında hizmetlerini anlattı

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, katıldığı bir televizyon programında kente dair açıklamalarda bulundu.
Şarkıcı Ahmet Şafak'ın sunduğu programın konuğu olan Kocamaz, Mersin'in insanlık tarihi ile yaşıt bir kent olduğunu belirtti. Mersin'nde herkesi mutlu etmek amacıyla hizmet verdiklerini belirten Kocamaz, ''Mersin hizmet eksikliği çok olan bir yer. Mersin Türkiye’nin en büyük limanına sahip işlem hacmi olarak. Lojistik imkanları da fazla. Tarım, turizm gibi özellikleri ile çok önemli bir merkez. Mersin’de yaşayan insanların hayatını kolaylaştırabildiğimiz bir kent olarak eksiklikleri sıkıntıları ve problemlerin çözüm noktalarını da biliyoruz. Nefesimiz kesilmediği sürece bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.
Mersin’deki sahillerin temiz hale getirileceğini kaydeden Kocamaz şöyle konuştu:
''Mersin’in her noktasından denize girilebilsin istiyoruz. Bunun içinde arıtma tesisleri ile donatılıp denizin temiz olması lazım. Hatay’dan, Antalya’ya kadar olan bölgede ilk artıma tesisini biz yapmıştık Tarsus’ta. Göreve geldiğimizden bu yana Anamur, Bozyazı arıtma tesisleri hizmete girdi. Silifke, Aydıncık, Susanoğlu ve Kızkalesi bölgelerinin arıtmaları tamamlandı. Mezitli’de seçim döneminde fosseptik kokuları içerisinde seçim çalışmaları yaptık. O kanalizasyon sistemini tamamladık ve artıma tesisi inşaatına başladık. Bozyazı, Aydıncık altyapıları tamamlandı. Gerçekten yapılan çalışmalar Mersin tarihinde görülmemiş şekilde devam ediyor.''

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!