Başkan Kılıç, İstanbul'dan gelen Çatlıları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kılıç, İstanbuldan gelen Çatlıları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 17:16

Başkan Kılıç, İstanbul'dan gelen Çatlıları ağırladı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Çat ilçe Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, İstanbul Büyükçekmece Çatlılar Derneği yöneticileri ve üyelerini 'Sıla-i Rahim' programı kapsamında Çat'da misafir etti. 

'Sıla-i Rahim' programı kapsamında Erzurum'a gelenlerin çoğunun Çat ilçesinden olması, Çat'da yapılan programı daha da anlamlı kıldı.İstanbul Büyükçekmece Çatlılar Derneği yöneticileri ve üyelerini program kapsamımda misafir eden Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, her zaman Çatlıların yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini bildirdi. Başkan Kılıç, "Hemşehrilerimizi baba ocaklarında birlik ve beraberlik içerisinde görmekten ziyadesiyle mutlu oldum. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu hiç bir zaman bozulmaz. Çat Belediyemizin kapıları tüm Çatlılara sonuna kadar açıktır. İnşallah biz de bu havayı korumak ve daha çok geliştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

İstanbul Büyükçekmece Çatlılar Derneği Başkanı Ahmet Uçar, Çat Belediye Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'a gösterdiği konukseverlikten dolayı teşekkür etti. Başkan Uçar, "Çat Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri yerinde gördük.Çat Belediyesi Koordinasyon Merkezi, Kadın Dinlenme Evi, sosyal tesisleri, mesire alanları, park alanları ve ihtişamlı Belediye hizmet binasını bütün gurbetteki çatlı hemşehrilerimin gelip görmesini isterim" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!