Başkan Keskin, Ateşin Başında Gençlerle Sohbet Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Keskin, Ateşin Başında Gençlerle Sohbet Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 16:58

SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN KESKİN, MİMAR SİNAN MAHALLESİ’NDE SIRA DIŞI BİR ETKİNLİKLE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Gençlerle ateşin başında semaver çayı eşliğinde sohbet eden Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Ülkemizin ve milletimizin geleceği sizlersiniz. Yarınımızı daha güzelleştirebilmek için değerli fikirlerinize de ihtiyacımız var” dedi.
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Mimar Sinan Mahallesi’nde sıra dışı bir etkinlikle gençlerle bir araya geldi. Yaklaşık 60 gencin katıldığı program eğlenceli anlara sahne oldu.
Etkinlikte gençlere hitap eden Başkan Keskin, “Gençlerimiz için daha güzel bir Sultanbeyli kurmaya çalışıyoruz. Sizleri tüm kötülüklerden korumaya çalışıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceği sizlersiniz. Yarınımızı daha güzelleştirebilmek için değerli fikirlerinize de ihtiyacımız var” dedi.
Konuşmasının ardından gençlerle birlikte mısır közleyen Başkan Keskin, ardından ateşin başında semaver çayı eşliğinde bir süre gençlerle sohbet etti, bazılarıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!