Başkan Kargı: “Özel misafirlerimin yemek masrafını cebimden ödüyorum”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kargı: “Özel misafirlerimin yemek masrafını cebimden ödüyorum”
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 11:27

Başkan Kargı: “Özel misafirlerimin yemek masrafını cebimden ödüyorum”

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/MERZİFON,(Amasya),(DHA)- AMASYA’nın Merzifon ilçe Belediye Başkanı Alp Kargı, "Öğrencilerle birlikte yediğim yemeğin fişini cebimden ödedim" dedi.  

Amasya’nın Merzifon İlçe Belediye Başkanı Alp Kargı sosyal medya hesabından öğrencilerle yediği yemeğin ve cebinden ödediği fişin fotoğrafını paylaştı. Kargı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile bir vatandaşın "bu ince davranışı belediye imkanları dahilinde gerçekleştirmek çok da ince bir davranış olmasa gerek" sözlerine cevap verdi. Merzifon İlçe Belediye Başkanı Alp Kargı, hesabı kendi cebinden ödediğini gösteren fişini sosyal medya hesabından paylaştı.

Belediye Başkanı Kargı, "Görevimiz esnasında ve çalışmalarımız hakkında kıymetli hemşehrilerimin ilettiği görüşleri ve soruları için öncelikle samimiyetle teşekkür ediyorum. Öğrenci kardeşlerimle belediyemize ait sosyal tesiste yediğimiz mütevazı öğle yemeği paylaşımının altına yorumda bulunan değerli hemşehrimin yorumunu da saygıyla karşılıyor ve bu eleştiriye istinaden bir açıklama yapmayı uygun buluyorum. Belediyemiz tarafından ağırlanan resmi ve özel misafirlerimiz haricinde kendi tercihlerimiz dahilinde, temsil ağırlama dışında yaptığımız harcamaları her zaman kendi cebimden karşılamayı tercih ediyorum. Zaten doğrusu da bu” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!