Başkan Karaosmanoğlu’ndan Karne Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Karne Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 15:42

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, okulların yarıyıl tatili dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm öğrencilere ve ailelerine iyi tatiller diledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Karaosmanoğlu mesajında şunları söyledi:
"Çocuklarımızın, evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarının, yurdun dört bir yanında fedakarca görevini sürdüren saygıdeğer öğretmenlerimizin emeği, karnelerle taçlandırıldı. Ancak şu unutulmamalıdır ki; karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Ve unutmamak gerekir ki; karnenin sorumlusu hiçbir zaman tek başına çocuklarımız değildir. Bu nedenle gerek çocuklarımız, gerek velilerimiz bu ara tatil dönemini dinlenmenin yanında ikinci döneme iyi bir hazırlık süreci olarak da görmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle düşük not getirenlere ikinci dönem daha bir karne temennisiyle tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!