Başkan İzol: Türkiye güçlü ekonomiye kavuşacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan İzol: Türkiye güçlü ekonomiye kavuşacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 18:11

Başkan İzol: Türkiye güçlü ekonomiye kavuşacak

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Başkanı Mehmet İzol, Türkiye’nin ekonomi alanında güçlü bir yerde olduğunu dile getirerek, "Türkiye güçlü ekonomiye kavuşacak" dedi.
Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol, Türkiye ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde 5,2 büyümesini değerlendirdi. Türkiye’nin attığı adımların sonuç verdiğini belirten Başkan İzol, "Türkiye’nin doğru hamleler ile her yıl büyüme oranlarını artırması iş dünyasına olumlu etkiler bırakıyor. TÜİK verilerine göre yılın ikinci çeyreğinde 5,2 oranında büyüme gösteren ekonomimiz, istikrarlı bir yol izlediği sürece daha fazla güçlenerek gelişmekte olan ülkelere rol model olacağından şüphemiz yoktur” dedi.
Türkiye’nin yatırımlarla büyüyeceğini ifade eden İzol, "Mersin GİAD olarak geniş bir üye potansiyeline sahibiz. Üyelerimizin Mersin’de ve çeşitli illerde yaptığı yatırımlar ve sağladıkları istihdam göz dolduruyor. Yatırımcılar korkmadan yatırımlarını sürdürmeleri ve ülkemizin kalkınmasında etkin rol oynamalıdır. Yatırım ve istihdam odaklı projelerin her zaman sonuç verdiğini gördük. Bizler yatırımlarımızı sürdürdüğümüz sürece yabancı yatırımcıları Mersin’e kazandırma yolunda önemli bir rol oynayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!