Başkan Işık, çocuk parklarına güvenlik kamerası sözü verdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Işık, çocuk parklarına güvenlik kamerası sözü verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 17:49

Başkan Işık, çocuk parklarına güvenlik kamerası sözü verdi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Biga ilçe Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık, çocuk parkları ile okul bahçelerine güvenlik kamerası kurulması talebinde bulunan Dumlupınar Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Ayça Ceviz'in talebini yerine getireceklerini söyledi.

Biga Belediyesi'nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle geçtiğimiz günlerde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği söyleşi, CHP'li Belediye Başkanı İsmail Işık ile televizyon programcısı Esra Ceyhan'ın katılımıyla gerçekleşti. Söyleşide, Esra Ceyhan çocuk parklarının kameralarla izlenmesinden ve güvenli hale getirilmesinden bahsetti. Söyleşide konuşulanlardan etkilenen Dumlupınar Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Ayça Ceviz, "Biz çocuklara karşı yapılan her türlü kötü davranışların önüne geçilebilmesi için okul bahçesi ve çocuk oyun parkların kamera konulmasını istiyoruz. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim" yazılı bir dilekçe hazırlayarak, Biga Belediye Başkanlığı'na teslim etti.

Öğrenci Ayça Ceviz'e dilekçesi için teşekkür eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Bizim bu konuda çalışmamız var. Güney Marmara'nın en büyüklerinden biri olan Şehir Parkı'nı 2 yıl önce Bigalıların kullanımına sunduk. Şehir Parkı kafeteryası, spor alanları, amfi tiyatrosu ve çocuk oyun alanları başta olmak üzere kameralarla izleniyor. Hiçbir izlenmeyen noktası yok. Kavaklık Parkı'nda da kameralar var. Ciddi bir sorun yaşamadık bugüne kadar. Kayıtlarımızı yine de 1 ay saklıyoruz. Kullanımı fazla olan diğer parklarımız için de sizin önerinizi dikkate alarak aynı çalışmayı planlayacağımızın sözünü buradan veriyorum" dedi.

Safiye TARI GÜNER / BİGA(Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!