Başkan Gürlesin, dert dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gürlesin, dert dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 17:14

Başkan Gürlesin, dert dinledi

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk gününde vatandaşların derdini dinledi. Vatandaşların yoğun olarak iş talebinde bulunması nedeniyle halk gününe İŞKUR'dan gelen temsilci de katıldı ve iş talebinde bulunan vatandaşların başvuruları alındı.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin'in kasım ayı halk günü toplantısı Pamuk Kafe'de yapıldı. Her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen Halk Günü'ne katılan vatandaşların önemli bir bölümünün iş talebinde bulunması nedeniyle halk günü toplantılarına İŞKUR'dan temsilci de katılmaya başladı. Vatandaşların sorunların ve taleplerini kaynağında dinleyen ve çözümü için daire başkanlarına talimat veren Gürlesin, iş talebinde bulunan vatandaşları da İŞKUR temsilcisiyle görüştürdü.

Halk gününe katılan vatandaşların evlerine mutsuz dönmelerini istemediklerini söyleyen Başkan Gürlesin, "Bizim görevimiz, halkımızı dinlemek, derdine derman olmak. Belediye olarak çözüm bulabileceğimiz noktada çözüm üretiyoruz, bizim sorumluluğumuzda olmayan konularda da vatandaşlarımıza yol gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı birebir dinliyor, gelen istek ve taleplerine göre, hangi belediye başkan yardımcımızın alanına giriyorsa yönlendirme yapıyorum. Sonrasında geri dönüş yaparak, sorunlarının takipçisi olmaya devam ediyoruz" dedi.

Halk gününde vatandaşların iş taleplerine yanıt verebilmek için yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyleyen Gürlesin, "Vatandaşımızın iş sorununa da çözüm bulma noktasında çok önemli bir adım attık. Burada, işsizlik sorunu için gelen vatandaşlarımızı direkt İŞKUR yetkilileriyle buluşturuyoruz. İş arayan vatandaşlarımız çalışmak istedikleri sektöre göre başvurularını yapma şansı buluyor" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!