Başkan Gül şampiyon takımı kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gül şampiyon takımı kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 14:13

Başkan Gül şampiyon takımı kutladı

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, Aerobik, Cimnastik ve Step Okullararası Antalya İl Birinciliği'nde şampiyon olan KETEM öğrencilerini tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (KETEM) Aerobik Takımı, Cimnastik ve Step Aerobik Antalya Okullararası İl Birinciliği karşılaşmalarında şampiyon oldu. Takımda yer alan öğrenciler Lisa Kaşlı, Batuhan Keyf, Maria Luoratia Cretv, Brenda Strano, Tuğberk Şengenç, Şeref Özçoban, Fehmi Can Açar, Kerem Marangoz, Kaan Uyanıker ve Damlanur Solmaz ile öğretmenleri Aysun Tarakçı, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.

'BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM'

Öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Mustafa Gül, "KETEM öğrencilerimiz önemli bir başarıya imza atarak Kemer'imize yeni bir madalya getirdi. Başarılı sporcularımızı, velilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum. Kemer Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra sporcularımıza her zaman destek olacağız" dedi.

Ziyarette öğrencileri kutlayan Başkan Mustafa Gül, onlara çeşitli hediyeler de verdi.

KETEM Aerobik Takımı, 31 Mart'ta Sakarya'da yapılacak olan Cimnastik ve Step Aerobik Okullararası Türkiye Birinciliği'nde Antalya'yı temsil edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!