Başkan Gökçek Şereflikoçhisar ve Evren'de malzeme dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gökçek Şereflikoçhisar ve Evrende malzeme dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2017 11:19

Başkan Gökçek Şereflikoçhisar ve Evren'de malzeme dağıttı

Haberin Devamı

Zeynep GÖRGÜLÜ/ŞEREFLİKOÇHİSAR(Ankara), (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tuz Gölü meydanında Şereflikoçhisar ve Evren ilçesinin çevre mahallelerine sandalye, masa, ses sistemi, çay ocağı, çaydanlık, bardak gibi malzemeler dağıttı.
Dağıtımdan önce Şereflikoçhisar Tuz Gölü meydanında halka hitaben bir konuşma yapan Başkan Gökçek, 3 yıl içinde Evren ve Şereflikoçhisar'a yaptığı hizmetleri belirtti. Gökçek, "Üç sene içinde Evren'e toplam 29 trilyon, Şereflikoçhisar'a ise yine aynı yıllar içinde 123 trilyon liralık yatırım yapmışız. Hizmetlerimiz devam edecek. Yapmış olduklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 
Bugün de masa, sandalye, portatif ses sistemi, çay kazanı, tüp, bardak, bardak, süzgeç, şekerlik, çay tabağı, kaşıkları dağıtacağız.
Şereflikoçhisar'a 4292 sandalye, 1073 masa ve buna uygun müştemilatını, Evren'e de 420 sandalye, 105 masa ve müştemilatını dağıtacağız. Masa ve sandalye dağıtımını köylerin nüfusları baz alınarak yapılmıştır. Evren ve Şereflikoçhisar'da toplam 9 köyümüzdeki su sıkıntısı içinde çalışmalarımızı yapıp sıkıntılarından kurtaracağızö dedi.
Tuz Gölü Meydanı'ndaki programdan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 'Mahallede Şenlik Var' isimli panayırda Başkan Gökçek ile vatandaşlar fotoğraf çektirdi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!