Başkan Genç'ten, Erdoğdu Anadolu Lisesi'ne moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gençten, Erdoğdu Anadolu Lisesine moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 15:10

Başkan Genç'ten, Erdoğdu Anadolu Lisesi'ne moral yemeği

Haberin Devamı

TRABZON (DHA) Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, liseler arası Türkiye şampiyonluk finallerine katılacak olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımına moral yemeği verdi.

Okul Müdürü Ali Turan, Başkan Genç’in geçen yıl Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonu olan okula çok büyük destekleri olduğunu ve bu sene yapılacak şampiyona için de her platformda destek göstermeye devam ettiğini belirterek teşekkür etti. Sakarya finalleri öncesi kendilerine moral yemeği veren Başkan Genç'e duygularını ileten Turan, Ortahisar Belediyesi'nin spor faaliyetlerine olan desteğinden son derece memnun olduklarını dile getirdi. Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol Takım kaptanı da Başkan Genç'e çiçek ve takımın kaşkolunu hediye etti.

TRABZON'UN TANITIMINA KATKI SAĞLADINIZ

Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin geçen yıl dünya şampiyonu olarak Trabzon'un tanıtımına çok önemli katkılar sağladığını dile getiren Başkan Genç ise, lisenin sporun yanı sıra diğer alanlardaki başarılarıyla da gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Geçen sene Türkiye finalleri Antalya'da yapılmıştı ve final öncesi sizleri yine bir yemekle uğurlamıştık. Siz de bunun hakkını verdiniz. Türkiye şampiyonluğu yetmedi, gidip dünya şampiyonu oldunuz. Ve bizim medarı iftiharımız oldunuz. Samimi olarak söylüyorum ki bu şehrin tanıtımına çok çok önemli katkı sağladınız. O nedenle sizlerle gurur duyuyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum ki bir konuda daha sevinçliyiz. Sakarya'da iki takımımız bizi temsil edecek. Araklı'dan Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz de var. Dileğimiz, inşallah finali Trabzon takımları oynar. Şimdi buradan bir kez daha söz veriyorum; eğer finali kazanıp dünya şampiyonluğuna kalırsanız ben de sizinle Fransa'da yapılacak şampiyonaya katılacağım. Sizleri yalnız bırakmayacağım. Hepinize başarılar diliyorum.”
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!