Başkan Genç'e yatırım plaketi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gençe yatırım plaketi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 15:10

Başkan Genç'e yatırım plaketi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ESKİ Antalyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret ederek ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Eski Antalyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Dernek hakkında bilgiler veren Yıldırım, Antalya'nın sürekli göç aldığına dikkat çekerek Döşemealtı'nın bu konuda önemli bir paya sahip olduğunu söyledi.
Yıldırım, "Antalya'da yaşayan Antalyalıların kentte azınlık olmadığını, bir güç olduğunu göstermek istiyoruz. Antalya'nın değerlerine sahip çıkmak adına neler yapabiliriz düşüncesiyle yola çıktık. Belediyelerle birlik ve beraberlik içinde olmak istiyoruz. Bu bağlamda Döşemealtı'na geldik. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik, Başkan Genç'ten de yaptığı hizmetler hakkında bilgiler aldık" dedi.
'BAŞKAN GENÇ'İ KUTLUYORUZ'
Döşemealtı'nın kent için önemine dikkat çeken Yıldırım, "Döşemealtı sürekli gelişen bir bölgemiz. Bu gelişimi de planlı bir şekilde sürdürüyor. Belediye Başkanımız Turgay Genç'i örnek çalışmalarından dolayı kutluyoruz" dedi.
DÖŞEMEALTI'NDAKİ PROJELERİ ANLATTI
Tek ses olabilmenin önemine dikkati çeken Başkan Turgay Genç ise "Antalya'nın her türlü değerlerine sahip çıkılmasını önemsiyor ve destekliyorum. İlçemize kazandırmak için hazırlamış olduğumuz projelerde Antalya olgusunu ve yöresel zenginliklerimizi ön planda tutmaya gayret ediyoruz" diye konuştu. Dernek Başkanı Yıldırım, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Turgay Genç'e katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!