Başkan Genç, vatandaşları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç, vatandaşları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 10:36

Başkan Genç, vatandaşları dinledi

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeniköy Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ziyaret etti. Pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlara sohbet eden Başkan Turgay Genç, taleplerini de dinledi.

CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir ile parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Başkan Genç, vatandaşın ilgisiyle karşılaştı. 2 saat pazarda kalan Başkan Genç, Kanser Haftası nedeniyle stant kuran Akdeniz Hedef Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerini ziyaret etti. Tansiyonunu da ölçtüren Başkan Turgay Genç, başarılar diledi.

"HALKIMIZI DİNLİYORUZ"

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı çalıştıklarına vurgu yapan Turgay Genç, "İlçemizde hastaneden, kent meydanlarına, pazaryerlerinden müze camiye kadar onlarca proje gerçekleştirirken halkımızla her fırsatta bir arada olmaya çalışıyoruz. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği pazar yerleri halkın sıkıntılarını belirlememiz, belediyemizden beklentilerini öğrenmemiz açısından önemli bir fırsat" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!