Başkan Genç, öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç, öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 17:01

Başkan Genç, öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra, 19 Mayıs, Çarşamba, Terme ve İlkadım'dan Canik ilçesine gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Canik Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği ve 3 bin öğrenciyi kapsayan ‘Gelecek Vizyonum Projesi’ kapsamında Bafra, 19 Mayıs, Çarşamba, Terme ve İlkadım'dan Canik'e gelen öğrenciler Başkan Osman Genç ile buluştu. 

Canik Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Genç, gençlerin şehrin ve ülkenin sorunlarına duyarlı olması gerektiğini belirterek “Biz belediye olarak şehrimize ve ülkemize yük olmuyoruz, aksine yük alıyoruz, omuz atıyoruz. Şunu unutmayın ki yük alıp, omuz atarsak şehrimiz ve ülkemiz hedefine daha hızlı ulaşır. Başarı için çalışmak çok önemlidir, ancak en önemlisi 21’nci yüzyılı iyi algılamak gerek. Dünyaya, ülkemize ve şehrimize ait fotoğrafı iyi okumak lazım. Bugün hayalin bilgiye, bilginin makinaya dönüştüğü 4. sanayi devrimini yaşıyoruz. Bu nedenle zihin yapımızı da 4’ncü seviyeye çıkarmalıyız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!