Başkan Ergün kentteki yatırımları kadınlara anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ergün kentteki yatırımları kadınlara anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 18:57

Başkan Ergün kentteki yatırımları kadınlara anlattı

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Ergün, büyükşehir belediyesi tarafından kente kazandırılacağı Öğretmenler Evi Kavşak Projesi, Eski Garaj Yeni Proje ve Sümerpark gibi birçok projenin detaylarını kadınlara anlattı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte İkiz Kuleler'de faaliyet gösteren Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi'ni ziyaret etti. Başkan Ergün'e, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti. Başkan Ergün'e "oğlum" diye hitap ederek kendisine duyduğu sevgiyi vurgulayan Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, belediyenin çalışmalarından övgüyle bahsetti. Kafkaslı, ayrıca
Büyükşehir Belediyesi tarafından İkiz Kuleler'de kendilerine çalışma alanı sağlandığı için de bir kez daha memnuniyetini dile getirrdi, Ergün'e teşekkür etti.
Büyükşehir belediyesi tarafından şehre kazandırılan İkiz Kuleler'de kamu yararına çalışan 40'a yakın oda ve derneğin sembolik bir ücretle hizmet verdiğini belirten Başkan Ergün, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan bu modern binada sizlerin de burada hizmet vermesi bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle şimdiden sizlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Yaptığınız hizmetlerden dolayı da hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Dernek üyeleri, kente kazandırılacak dev yatırımlarla ilgili de merak ettikleri soruları Ergün'e yöneltti.
Yatımlarla ilgili tüm detayları yanıtlayan Başkan Ergün, "Bu anlamda Öğretmenevi kavşak projemizle ilgili şuanda ihale günü alındı. Bu ay içerisinde ihalesi yapılarak, bir iki ay içerisinde orada inşaat çalışmamız başlayacak. Buradaki kavşak projesi tamamlandığında trafikte de önemli bir sorun çözülecektir. Bir diğer dev yatırımlarımızdan biri de eski garaj yeni projemizde de ihale günü bugün alınıyor. Manisa'ya yakışır Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, modern sergi salonları, yeni pazaryeri, otopark ve meydanları ile birçok alanı içerisinde bulunduran eski garaj yeni projemizi de inşallah Manisa'mıza kazandıracağız. Mevcut Sümerbank'ın olduğu araziye de Şehzadeler Belediyesi ile ortak bir proje hayata geçireceğiz. Spor tesislerinin de içerisinde yer aldığı, bir kısmında Manisa'nın simgelerinden mini parkın da yer alacağı Sümer Park'ta da çalışmalara başladık. Çok güzel bir sosyal tesisi daha hayata geçiriyoruz. Tahmin ediyorum yaz sonu buradaki çalışmalar tamamlanır" dedi.
Başkan Ergün, daha sonra Mübeccel Kafkaslı ve dernek üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bunun yanı sıra Başkan Ergün, dernek üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenleyecekleri kültür gezisine ulaşım talebine de duyarsız kalmayarak, gerekli destek için talimatını verdi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!