Başkan Duruay'a Gümüşhaneliler Günü destek plaketi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruaya Gümüşhaneliler Günü destek plaketi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 10:37

Başkan Duruay'a Gümüşhaneliler Günü destek plaketi

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- ANKARA Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Hamdi Arslan, '2017 Ankara Gümüşhane Tanıtım Günleri'nde verdiği destek nedeniyle Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a teşekkür plaketi verdi.

GÜDEF Başkanı Arslan ile başkan yardımcıları Ramazan Kablan ve Ayhan Şahin, Başkan Duruay'ı makamında ziyaret etti. Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Gümüşhane Günleri'nde, Ankaralılara ve Ankara'da yaşayan Gümüşhanelilere güzel bir hizmet sunulduğunu söyledi. Gümüşhane'nin, coğrafi ve doğal güzelliklerinin sergilenmesi noktasında tanıtım günlerinin önemine değinerek, Başkan Duruay'ın da desteğini esirgemediğini dile getiren Arslan, "Belediye bizlere yuvamız gibi kapılarını açıyor. Gölbaşı Belediyesi ayrım yapmadan ilçede yaşayanlar için çok büyük hizmetler yapıyor. Gölbaşı Belediyemiz mikro milliyetçilik yapmıyor ve ilçede yaşayan bütün insanlara hizmet götürüyor" dedi.

GÖLBAŞI'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

GÜDEF Başkanı Arslan, ilçe halkının, belediye çalışmaları ve Başkan Duruay'ın halka karşı tutumundan memnun olduğuna vurgu yaptı, "Gölbaşı'nın çehresinin değişmesi bizi mutlu ediyor. Son zamanlarda Gölbaşı nüfus alıyor, bunu görüyoruz. Bu da başkanımızın ve belediyemizin çalışmalarının ne kadar hızlı olduğunu gösteriyor" dedi. Arslan, konuşmaların ardından Başkan Duruay'a katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!