Başkan Doğan öğrencileri ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Doğan öğrencileri ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 11:02

Başkan Doğan öğrencileri ağırladı

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KÖRFEZ Rotary Kulübü'nün konuğu olarak İzmit'e yurtdışından gelen öğrenciler İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

İngiltere, Fransa, Slovenya, İspanya, Romanya, Hindistan, Tayvan, Macaristan ve Danimarka'dan gelen öğrenciler İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Körfez Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Melih Paşmakçı, Körfez Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Gülşah Çubuklu da bulundu. Körfez Rotary Kulüp Başkanı Paşmakçı ziyaretle ilgili olarak, "Kısa dönem öğrenci değişim programı çerçevesinde konuğumuz olan öğrencilerle birlikte Belediye Başkanımız Nevzat Doğan'ı ziyaret edip çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunmak istedik" dedi.

Konuklarıyla yakından ilgilenerek, hediyeler veren Başkan Doğa, "Dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri şehrimizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Bu tür ziyaretleri ülkemizin tanıtımı bakımından önemsiyoruz. Körfez Rotary Kulübü ve Körfez Rotaract Kulübü başkanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!