Başkan Doğan’dan Şantiyelerde İnceleme

Güncelleme Tarihi:

Başkan Doğan’dan Şantiyelerde İnceleme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 11:06

İZMİT BELEDİYE DR. NEVZAT DOĞAN, BELEDEYİYE AİT ŞANTİYELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediyeye ait şantiyelerde incelemelerde bulundu.
Doğan’a Yeşilova ve Tepeköy’deki şantiyeleri ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir de eşlik etti. Başkan Doğan, şantiyelerdeki atölyeleri de inceleyip çalışanlarla sohbet etti. Yardımcısı Yeğnidemir’den şantiyelerin durumu hakkında bilgi de alan Doğan, “Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için insan gücü ve ekipmanımızın da güçlü olması gerekir. Çalışan memnuniyetine her zaman önem verdik. İzmit Belediyesi olarak güçlü ve büyük bir aileyiz. İzmit’te 500’e yakın park bulunuyor. 5 yıl içinde 200 den fazla yeni park yaptık. Başta Yeni Cuma, Fevziye ve Cumhuriyet parklarını yeniden düzenleyerek çok daha kullanışlı hale getirdik. Saat Kulesi ve çevresini herkesin gönül rahatlığı ile gidebileceği mekana dönüştürdük. Cephanelik Mesire alanı, Ekopark, Gölkay Park yaşadığımız şehre değer katan yerlerdir” dedi.
Yapılanların yeterli olmadığını söyleyen Başkan Doğan, “Buraları aynı güzellikte, aynı kalitede aynı konforda halkımızın her gün hizmetinde tutulması gerekiyor. Şantiyemizdeki kaynak ve marangoz atölyeleri sayesinde parklar ve bahçelerdeki ihtiyaçları kendimiz sağlıyoruz. Fidanlıkta kendi fidanlarımızı yetiştiriyoruz. Böylelikle önemli tasarruf da sağlamış oluyoruz. İzmit’te nüfus her geçen gün artıyor. Nüfus yoğunluğunun en çok yaşandığı bir yerde bulunuyoruz. Nüfus demek, hizmet ihtiyacı demektir. İzmit Belediyesi olarak kaliteli hizmetten hiçbir zaman taviz vermedik” diye konuştu.
Her işin kaliteli olmasına özen gösterdiklerini belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bunun içinde araç gereçlerimizin modern olmasına önem veriyoruz. Başta şantiyelerimiz olmak üzere belediyenin her biriminde iş sağlığı ve iş güvenliğini önemsiyoruz. Bu konuda personelimize yönelik sık sık eğitimler veriyoruz. Sıfır kaza prensibiyle çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın çalışma alanlarını da sürekli iyileştiriyoruz. Belsa’daki hizmet binamızda çalışan arkadaşlarımız hangi konforda çalışıyorsa şantiyelerdeki arkadaşlarımızın da aynı şartlarda olması bizim için çok önemli. Amacımız, halkımızın, bu şehirde gurur duyacağı, onur duyacağı, mutluluk duyacağı bir yaşam sürdürmesidir. Dünden daha iyiyiz, hedefimiz daha da iyi olmaktır” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!