Başkan Demirkol, “ Kırsalın Şehir Merkezinden Farkı Kalmayacak”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirkol, “ Kırsalın Şehir Merkezinden Farkı Kalmayacak”
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 08:49

ŞANLIURFA HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ DEMİRKOL, KIRSAL MAHALLELERİN ŞEHİRDEKİ MAHALLELERDEN FARKININ KALMAYACAĞINI SÖYLEDİ.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerin şehirdeki mahallelerden farkının kalmayacağını söyledi.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri Feyyat Akbaş, Hasan Kaya ve İsmail Güneş yerinde inceledi. İlk olarak Mamuca Mahallesine giden Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u mahalle muhtarı Ali Beyaz karşıladı. Mamuca’da yapılan stabilize yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Demirkol inceleme sırasında mahallede bulunan boş alana oyun grubu ve saha yapılacağı müjdesini verdi. İnceleme ile ilgili açıklama yapan Demirkol, ‘’Bugün ilçemize bağlı Mamuca kırsal mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Yapılan çalışmalarla senelerdir birikmiş ihtiyaçların hepsini temin edeceğiz. Zaman içerisinde kırsalda ki mahallelerimizin şehirdeki mahallelerimizden bir farkı kalmayacak. Ve bu çalışmaların sonunda gençlerin, çocukların oynayacağı spor alanları parklar oluşacaktır” dedi.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları takdir ettiklerini anlatan Mahalle Muhtarı Ali Beyaz ise, “İnşallah hizmetlerin devamı gelecek, biz çok şey bekliyoruz kendilerinden. Köyümüz gittikçe güzelleşiyor, biz 20-30 senedir bu hizmetleri bekliyoruz. Hizmet geldi, devamı daha da gelecek. Köy alanında çocuklara park yapılacak başkanımız söyledi, ağaçlandırma yapılacak‘’ ifadelerine yer verdi
I(AB-VSA-Y)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!