Başkan Demirel Atayurt mahallesine iftarda müjde verdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demirel Atayurt mahallesine iftarda müjde verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 15:46

Başkan Demirel Atayurt mahallesine iftarda müjde verdi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ATAYURT Mahallesi sakinleriyle iftarda buluşan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Atayurt Emekli Evi ve Atabey Spor Merkezimizi hizmete açacağız. Ulaşımınızı kolaylaştıracak Bağlıca bağlantı yolunun yapımına başlandı" diyerek, vatandaşları mutlu eden açıklamalarda bulundu.

Etimesgut’un yeni kurulan Atayurt Mahallesi sakinleri, Etimesgut Belediyesi'nin açık hava iftarında bir araya geldiler. Atayurt Kapalı Pazar yerinde düzenlenen mahalle iftarına, 3 bini aşkın mahalle sakini katıldı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi İlknur Demirel de vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

TESİSLER AÇILACAK

İftar sonrası konuşan Başkan Demirel, Yapracık TOKİ diye adlandırılan bölgenin adını Atayurt Mahallesi olarak belirlediklerini hatırlatarak, "Atayurt Mahallemizin sadece adı değişmedi, yaptığımız hizmetlerle yaşam kalitesi arttı, daha modern bir yapıya kavuştu. Mahallemizdeki Atayurt Emekli Konağımızı ve Atabey Spor Merkezimizi tamamladık. Yakında hizmete açacağız. Park ve bahçe çalışmalarımız devam ediyor. Yoğun olarak talep ettiğiniz ve sizin Etimesgut'la ulaşımınızı kolaylaştıracak Bağlıca bağlantı yolunun çalışmalarına Ankara Büyükşehir Belediyesi başladı. İnşallah bu yol açıldığında ulaşımınızda önemli rahatlama sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Demirel, katılımcıların Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını da tebrik ederek, bayramın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. Başkan Demirel, çıkışta bölge sakinlerinin istek, öneri ve taleplerini dinledi; belediyenin hizmet ve yatırımlarına ilişkin bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!