Başkan Çolakbayrakdar, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çolakbayrakdar, okul ziyaretlerini sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 16:21

Başkan Çolakbayrakdar, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, okul ziyaretlerine Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ile devam etti.   

Okul ziyaretinde Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürleri eşlik etti. Başkan Çolakbayrakdar, ilk önce sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Sınıf ziyaretlerinin ardından öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, siyah zemin üzerinde beyaz çizgiyi takip eden robot projesinin başarılı olduğunu söyledi. Başkan Çolakbayrakdar öğrencilere, “Büyüyen, gelişen Türkiye’nin gelecekte daha neler yapabileceğinin örneklerini sizler en güzel şekilde ortaya koyuyorsunuz. İnşallah daha daha başarılı olursunuz. Bizler de desteklerimizi artırarak her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi.

Ardından öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla eğitim üzerine sohbet edip, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler de verdi. “Öğretmenlerle birlikte geleceğin Kocasinan’ını şekillendiriyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, her hafta okul ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Okullardan gelen talepleri yerinde görebilmek ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişare etmek için düzenli olarak okul ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde geleceğimizi yetiştiren öğretmelerimizle bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah hep birlikte geleceğimizin teminatı yavrularımızın yetiştirilmesi noktasında katkılarımız her geçen gün artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!