Başkan Çoban'a teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çobana teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 15:56

Başkan Çoban'a teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden şehit aileleri ve gaziler, TOKİ konutlarındaki desteği dolayısıyla teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve şehit aileleri ve gazilerden oluşan heyet, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Zafer Mahallesi'ne yapılan konutlarda şehit ailelerine ve gazilere verilen öncelik için girişimlerinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban ve Milletvekili Ali Özkaya'ya teşekkür eden İsmail Kumartaşlı, 113 şehit ailesi ve gazinin konut sahibi olmak için başvuruda bulunduğunu söyledi.

Kumartaşlı, "Devletimiz büyük bir devlet. Kanunlar ve imkanlar çerçevesinde anayasamızın pozitif ayrımcılık maddesi gereği biz şehit aileleri ve gazilere ayrıcalıklı olarak TOKİ konutlarında başvuru imkanı sağlıyor. Afyonkarahisar'dan toplam 113 şehit ailesi ve gazi özel şartlarda konut sahibi olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!