Başkan Çimen'den, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çimenden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 17:05

Başkan Çimen'den, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE(DHA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çimen mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakarlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız, her zaman baş tacımız olmuştur. Kadınlarımızın haklarını yalnız bir gün değil her gün savunmalıyız. Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal yaşama etkin bir şekilde katılmasının yolunu açmak hepimizin ortak görevidir. Onlar, bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan ve gelecek nesillerin mimarlarıdır. Sevgiyi, saygıyı, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır."

Mesajında, 15 Temmuz gecesi kadınların milli mücadele örneği sergilediğini de hatırlatan Başkan Çimen, "15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında kadınlarımız tarihimizde olduğu gibi yine milli mücadele için destek verdiler. Onların 15 Temmuz gecesi gösterdiği cesaret ve fedakarlık asla unutulmayacak. Bu düşüncelerle, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kaybettiklerimiz başta olmak üzere şehit olan tüm kadınlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" ifadeleriyle mesajını tamamladı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!