Başkan Çerçioğlu'na köylülerden yemekli teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çerçioğluna köylülerden yemekli teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 17:50

Başkan Çerçioğlu'na köylülerden yemekli teşekkür

Haberin Devamı

AYDIN'ın Germencik ilçesinin kırsal Dağyeni Mahallesi, hizmetleri nedeniyle CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na düzenlendikleri yemekle teşekkür etti.

Germencik'e 22 kilometre mesafedeki 911 nüfuslu Dağyeni Mahallesi'nde, davul, zurnayla karşılanan Başkan Çerçioğlu, köylülerle tek tek tokalaştı. Alkışlarla mahalleye gelen Başkan Çerçioğlu'na özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Çerçioğlu'na mahalle sakinleri tarafından çiçek takdim edildi. Yemekte konuşan Dağyeni Mahallesi Muhtarı Hüseyin Efe, "Başkan Çerçioğlu'na mahallemize yaptığı yatırım ve hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Büyükşehir'in hizmetlerinden memnunuz. Başkan Çerçioğlu, bugüne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi" dedi.

"SİZ İSTERSİNİZ BİZ YAPARIZ"

Köylülerle bol bol sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, "Davetiniz ve güzel karşılamanız için çok teşekkür ederim. Asıl kadınlara teşekkür ediyorum. Mahallenizin eksiği çoktu. Hemen seçimden sonra sorunlarınızı tek tek çözmeye başladık. Muhtarımızın isteklerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Çeşmeden su akmadığı zamanlar vardı, burada asıl sıkıntıyı kadınlarımız çekti. Yıllardır bu sorunu yaşadınız. Fakat biz anında çözdük. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün sorunları tek tek çözüyoruz, çözmeye devam edeceğiz. Bir sıkıntınız ya da bir isteğiniz olduğunda Aydın Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. Hizmet ve yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Siz istersiniz biz yaparız" diye konuştu. Başkan Çerçioğlu'nun bu sözleri uzun süre alkış aldı.

Konuşmaların ardından köylülerin fotoğraf çektirme istetklerini kırmayan Başkan Çerçioğlu, Muhtar Hüseyin Efe ve vatandaşlarla birlikte zeybek de oynadı. Dağyeni Mahallesi sakinlerinden Muzaffer Avcı da Başkan Çerçioğlu'nun yanına gelerek, "Mahallemiz sizin sayenizde hizmet gördü" diyerek teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Dağyeni Mahallesi'ni, güneş enerjisinden elektirik üreterek sondajla suya kavuşturmuştu.

GERMENCİK (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!