Başkan Çelikcan: Ülkemizin geleceği eğitimde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelikcan: Ülkemizin geleceği eğitimde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 15:05

Başkan Çelikcan: Ülkemizin geleceği eğitimde

Haberin Devamı


ADANA,(DHA)- ADANA'nın Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,. Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde eğitim görerek ve Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi'ni kazanan öğrencileri ödüllendirdi.
Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan ödül töreninde konuşan Başkan Çelikcan "Çocuklarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Yüreğir'e 11 adet kültürevi ve içinde bulunduğumuz kültür merkezini hizmete açtık. Her yıl buralardan 30 bin insan faydalanıyor.  Ortalama 3 bin öğrencimiz her yıl eğitime destek kurslarından ücretsiz faydalanıyor. Bunun yanı sıra çocuklarımıza buralarda boş zamanlarını geçirecek sportif etkinlikler de düzenliyoruz. Ülkemizin geleceğinin eğitimde olduğu için eğitime  büyük önem eriyoruz. Eğitime yapılan yatırım hiç bir zaman boşa gitmez"dedi.
Öğrenci velileri adına konuşan Zekiye Özdemir ise 19 Mayıs Mahallesi Ahmet Yesevi Kültürevinde çocuğunun eğitim gördüğünü, boş zamanlarını buralarda geçirerek sokağın olumsuz koşullarından uzak kaldığından dolayı yapılan uygulamadan çok memnun olduklarını belirtti.
Konuşmaların ardından öğrencilere laptop, notebok, tablet bilgisayar, kırtasiye, eğitim seti ve plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!