Başkan Çelik, Ramazan sokağını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik, Ramazan sokağını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 15:55

Başkan Çelik, Ramazan sokağını ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) BÜYÜKŞEHİR Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Mimarsinan Parkı-Kurşunlu Otoparkı’nda Ramazan Sokağı  kurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yağışlı hava nedeniyle açılış töreninin yapılmadığı Ramazan Sokağı’nı ilk gününde ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 11 ayın sultanı Ramazan ayının en güzel şekilde idrak edilebilmesi ve tüm güzellikleriyle yaşanabilmesi için oluşturulan Ramazan Sokağı’nın ilk günkü ziyaretçileri arasındaydı. Başkan Çelik, kitapçılardan yöresel lezzetlere, geleneksel el sanatlarından hediyelik eşya stantlarına kadar birçok dükkânın bulunduğu Ramazan Sokağı’nda esnafları ziyaret ederek kolalıklar diledi ve vatandaşlarla sohbet etti.
Ramazan Sokağı’nda lokma tatlı, bardakta ve haşlanmış mısır, kağıt helva, pamuk şeker, elma şekeri, ızgarada kestane, waffle, çiğ köfte gibi geniş ürün yelpazesiyle Kayseri halkına hizmet verecek olan Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden Kaytur’un mutfağına da giren Başkan Çelik, daha sonra farklı el sanatlarının satıldığı esnafları gezerek alışveriş yaptı. Ramazan Sokağı’nın ilk gününün konuğu Kayserili Sanatçı Baha oldu. İlahi ile başlayan konserini Gesibağları ile sürdüren Baha’yı bir süre  başkanı Çelik de izledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!