Başkan Çelik, amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik, amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 14:45

Başkan Çelik, amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle buluştu

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçedeki amatör spor kulüpleriyle gerçekleştirdiği istişare toplantısında, 4 yıllık zaman içerisinde kulüplere toplam 435 bin 400 liralık nakdi yardım yaptıklarını açıkladı.

Şehzadeler Belediyesi Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Giritligil Otel'de, ilçedeki amatör spor kulüpleri yöneticileri ile toplantı düzenledi. Bu yılki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda konuşan Başkan Çelik, belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, kulüplerin malzemeden daha çok maddi destek beklediğini ifade etti. Başkan Çelik, "Kulüplerimiz daha çok maddi destek bekliyor. Çünkü forma, kıyafet ve benzeri ihtiyaçlarını değişik sponsorlar kanalıyla tedarik edebiliyorlar. Ama nakit konusunda bir sıkıntı yaşıyorlar. Bizim derdimiz kulüplerimize katkı sağlamak, şov yapmak değil. Belediye olarak, 2014'ten bu yana amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. 2014'te 32 amatör spor kulübüne 79 bin 500 lira, 2015'te 33 amatör spor kulübümüze 96 bin 900 lira, 2016'da ise 31 amatör spor kulübümüze 111 bin 500 lira maddi yardımda bulunduk. Bunların dışında da spor kulüplerimize Manisa sınırları içerisinde katılacakları müsabakalar için pek çok kez araç tahsisi yapılmıştır. Bu yıl yine yardım kriterlerini taşıyan 34 amatör spor kulübümüze 147 bin 500 Lira nakdi yardımla destekliyoruz. Sadece futbol kulüplerine değil, tüm amatör branşlarda faaliyet gösteren kulüplerimizi destekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Çelik, geçen 4 yıllık zaman içerisinde amatör spor kulüplerine toplam 435 bin 400 liralık maddi destekte bulunduklarını ifade etti.

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erol Timur ise Şehzadeler Belediyesinin verdiği nakdi desteğin kulüplerin için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Başkan Çelik, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve antrenörleriyle fikir alışverişinde bulunarak sıkıntılarını dinledi.

 İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!