Başkan Çelik Afrin Gazisi'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çelik Afrin Gazisini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2018 17:56

Başkan Çelik Afrin Gazisi'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindekilerle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin şehrinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve tedavisi için memleketi Manisa'ya getirilerek Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Piyade Uzman Çavuş Talat Yıldız'ı ziyaret edip, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Partili Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da eşlik etti. Ziyarette konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Afrin'de görev yapan Türk ordusunun tüm dünyanın gözü önünde bir destan yazdığına dikkat çekip, "Normal şartlarda çok kısa sürede bitmesi gereken bu operasyonda hain terör örgütlerinin sivilleri kalkan yapması nedeni ile kahraman ordumuz büyük bir titizlikle ilerliyor ve sivillerin zarar görmemesi için büyük riskler alarak yollarına devam ediyorlar. Kahraman ordumuz Afrin harekatı esnasında her türlü hainliklere rağmen destanlar yazarak ilerliyor. 80 milyon Türk milleti tek yürek olmuş ordumuza destek veriyor" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Piyade Uzman Çavuş Talat Yıldız, Türk askerinin sınırda büyük bir kararlılıkla operasyonları sürdürdüğünü belirtip, tek isteğinin en kısa sürede iyileşerek görevinin başına yeniden dönmek olduğunu söyledi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!