Başkan Çavuşoğlu'ndan taraftara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çavuşoğlundan taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 15:04

 Başkan Çavuşoğlu'ndan taraftara çağrı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AYTEMİZ Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, pazar günü Atiker Konyaspor ile oynayacakları zorlu 90 dakikada tüm futbolseverleri yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 3 Aralık Pazar günü sahalarında Atiker Konyaspor'u konuk edeceklerini söyledi. Her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu belirten Çavuşoğlu, taraftar desteğinin önemine işaret etti. Bunu Kayserispor maçında gördüklerini anlatan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Bu maçta takımımızın arkasında olan ve coşkulu bir şekilde destek veren tüm taraftar gruplarına tribünde yer alan herkese teşekkür ediyoruz. Atiker Konyaspor maçında bu coşku ve desteğin daha da artmasını, takımımızın motivasyonu açısından çok önemsiyoruz. Taraftar gruplarına ve tüm futbolseverlere çağrımız, Aytemiz Alanyaspor misafirperverliğini, Atiker Konyaspor taraftarına da gösterelim. Maçtan önce, maç sırasında ve maçtan sonra Aytemiz Alanyaspor'un başarısına konsantre olalım. Futbolun dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren önemli bir spor dalı olduğunu asla unutmayalım. Stadyumu dolduran ve 90 dakika takımının arkasında olan taraftarlarımızın çok ciddi bir motivasyon kaynağı olacağı gerçeğini unutmayalım. Yüksek sesle sadece takımımızı destekleyelim."

Yönetim kurulu olarak ayrıca Kayserispor maçında yaşanan kombine kartlı ve biletli seyircilerin kendilerine ait olan koltuklarda oturamaması konusunu da gündeme aldığını dile getiren Hasan Çavuşoğlu, "Maça gelen tüm futbolseverlerin kendi yerlerine oturması gerekmektedir. Atiker Konyaspor maçından itibaren bununla ilgili özel personel görevlendirilecektir. Kendi yerine başkasının oturduğunu tespit eden seyircilerin görevlilerden yardım istemesi halinde bu sorunun gözümü sağlanacaktır. Taraftarlarımızın stada erken gelmeleri ayrıca takımımızı da motive edecektir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!