Başkan Çat'a yüksekokul istedi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çata yüksekokul istedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 13:06

Başkan Çat'a yüksekokul istedi

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-  MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın'ı Çat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç makamında ağırladı. Kılıç, Çat'a yüksekokul açılması halinde belediye binasını hibe edeceğini belirterek Milletvekili Ayrdın'dan destek istedi.
Erzurum Milletvekili Kamil Aydın beraberinde MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, MHP Çat İlçe Başkanı Yılmaz Polat'tan oluşan heyetle Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç, yaptığı çalışmaları anlattı Milletvekili Aydın ile görüş alış verişinde bulundu.  Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Aydın'a teşekkür eden Kılıç, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Erzurum'un 12 ilçesinde yüksekokul var. Neden Çat'ta olmasın? Belediye binasını yeni yaptırdım. Çat'a yüksekokul gelmesi halinde, sizin huzurunuzda söz veriyorum. Bu ihtişamlı binayı yüksekokula hibe edeceğim. Gerekirse bir çadır kurar Belediye hizmetlerini orada yürütürüm. Yeter ki ilçemizde bir yüksekokul olsun. Bizim işimiz Çat gücümüz Çat." 
Milletvekili Kamil Aydın da Çat'a yüksekokul açılmasının önemli yarar sağlayacağını belirtti ve bu isteği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getireceğini belirtti. Aydın, "İlçenin tek eksiği var, o da yüksekokul. Bunu ben TBMM'de gündeme getireceğim" diye konuştu.
Kamil Aydın daha sonra Belediyenin Kadın Dinlenme Evini gezdi ve misafir olan kadınlarla sohbet etti. Çat'ın Sarıkaşık Mahallesinde ikamet eden Gülistan Kazan ise "Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Sıcacık bir Kadın Dinlenme Evini bizlere yaptı. Bizler köyden ilçeye geldiğimizde, akşam arabamız gidene kadar burada dinleniyoruz" dedi.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!