Başkan Can: Tarsus'ta asfaltsız mahalle kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Can: Tarsusta asfaltsız mahalle kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 14:43

Başkan Can: Tarsus'ta asfaltsız mahalle kalmayacak

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yıl sonuna kadar 25 mahalledeki asfalt ve parke taşı çalışmasının tamamlanacağını duyurdu.
Başkan Can, ilçe genelindeki mahallelerde yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 70 mahalledeki yol ve meydanlara parke taşı döşendiğini aktaran Can, "Toplamda 650 bin metrekare parke taşı döşedik, parke çalışmasının bittiği yerlerde park çalışmasına başladık. 25 mahallemizde asfalt çalışması yapacağız, yıl sonuna kadar asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacak" dedi.
Büyükşehir Yasası ile birlikte Tarsus Belediyesi'ne devredilen Yeşiltepe, Bahşiş, Atalar, Gülek ve Yenice belediyelerinin hizmet binalarındaki restorasyon çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Can, "Yenice'deki binamızı jandarmaya veriyoruz. Diğer bölgelerdeki binaları da muhtarlarla görüşerek hizmete geçireceğiz. Yeşilkuyu'daki taziye evi tamamlanmak üzere. Gülek'teki yaklaşık 2 milyon TL'lik pazar yeri inşaatımız sürüyor, 5 beldemizin ana caddelerini aydınlattık. Kırsaldaki mahallelerde 3 cami inşaatı devam ediyor" diye konuştu.
Gece-gündüz ayrımı yapmadan ve yorulmadan Tarsus'a hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Can, "Mahallelerimiz hizmetle tanışmaya devam ediyor. Tarsus'ta yaşayan 336 bin insanımızın başkanı olmak için mücadele ediyoruz. Cenab-ı Allah bana doğduğum ve büyüdüğüm şehirde hizmet etme imkanı verdi. Ayrım yapmadan eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!