Başkan Can, 3 yılını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Can, 3 yılını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 10:12

Başkan Can, 3 yılını anlattı

Haberin Devamı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı MHP’li Şevket Can, düzenlenen bilgilendirme toplantısında, 3 yılda yaptıklarını ve son 2 yıl içinde yapacakları projeleri görsel sunumlar eşliğinde anlattı.
Yenilikçi bir anlayışla hizmet ettiklerini belirten Başkan Can, “Bu anlayışlar çerçevesinde projelerimizi geliştirerek hayata geçirmek istiyoruz. Belediyecilik, dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla, sorunlara odaklanmaktadır. Belediyecilik, gülümseyen yüzdür, uzatılan eli, geri çevirmeyen, cömertliktir, darda kalanlara, acil yardımıdır” dedi.
Küçük, akıllı dokunuşlarla büyük işler başaran bir belediye olduklarını savunan Başkan Can, tüm faaliyetlerinin, gelir ve giderler konusunda her zaman şeffaf davrandıklarını, hiçbir şekilde gerek ilgili mercilere gerekse vatandaşlara hesap vermekten kaçınmadıklarını söyledi.
BERDAN ÇUKUROVA’NIN GERDANLIĞI OLACAK
Hizmette çıtayı sürekli yükselttiklerini anlatan Başkan Can şöyle devam etti:
“Şu anda Berdan projemizin 1'nci etabı devam ediyor. Yaklaşık 100 dönüm alan üzerine planladığımız birinci etabımızın bizlere maliyeti 15.000.000 TL'dir. Devam eden inşaatımızda yürüyüş yolları, meydanlar, lokantalar, çay bahçeleri, kaykay pisti, kafeterya, satış büfeleri, oyun ve spor alanları bulunuyor. Hedefimiz Berdan-1 projesini Adana-Mersin D-400 bulvarından başlatarak Devlet Bahçeli Bulvarına kadar 6.5 km götürmektir. Berdan nehrimizin sağında ve solunda yeşil alan bölgeleri oluşturduk. İnşallah Berdan projemiz Çukurova'nın gerdanlığı olacaktır."
BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR
Başkan Can, Yarenlik Alanı ve Kültür Parkı’nda örnek bir projenin hataya geçirildiğini ifade ederek, Tarsus'a yaptıkları hizmetlerinden dolayı başkan Burhanettin Kocamaz'a teşekkür ettiğini dile getirdi. 68 şehit ailesine konut verdiklerini ifade eden Başkan Can, "Şehitleri bizim namusumuzdur, gaziler bizim gururumuzdur. 68 şehit ailemize ücretsiz konut verdik, tedavi gören 4 gazimize de kişi başı 10 bin TL nakdi yardımda bulunduk. Ülkemiz ve şehrimiz için, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için, bu güzel coğrafyada 1000 yıldır süregelen kardeşliğimizin devamı için, çocuklarımıza yaşanabilir bir kent bırakmak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Tolunay DUMAN / TARSUS(Mersin), (DHA)
TD(AŞ/EŞ)(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!