Başkan Çakır’dan Kutlama Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çakır’dan Kutlama Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 16:26

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR, GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI OLAN BÜLENT TÜFENKCİ İÇİN KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin 64. hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak atanması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin 64. hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak atanmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kutlama mesajı yayımlayarak, Bülent Tüfenkci’yi tebrik etti. Başkan Çakır mesajında, “Yetiştirdiği devlet ve siyaset adamlarıyla da ünlü olan Malatya’mızda, 19 yıl aradan sonra AK Parti Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak atanması, bizleri ziyadesiyle memnun ve mutlu etmiştir. Vatan ve millet sevgisi en üst seviyede olan Malatya’mız, bugüne kadar yetiştirdiği 2 Cumhurbaşkanı, 2 Başbakan, onlarca bakan ve bürokrat çıkararak, ülkemize ve şehrimize önemli hizmetler sunmuştur. Her alanda hızlı bir gelişme sergileyen Malatya’mızın bundan sonra bu gelişiminin daha da hızlanacağına inanıyorum. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi başta olmak üzere, milletvekillerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, iş adamlarımız ve diğer dinamiklerimizle birlikte, bir ekip ruhu içerisinde Malatya’mızı daha da ileri taşımak için hep birlikte çalışacağız. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra Malatyalı hemşehrimiz Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın da Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması da bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Teveccühlerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Malatyalı hemşehrilerim adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bülent Tüfenkci’yi Gümrük ve Ticaret Bakanı olmasından dolayı tebrik ediyor, yeni görevinin şahsına, ailesine, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!